Logo Kayman X HoneyMilkins
Haa size comel comel ni nak bawa pergi travel lah..

Kalau dulu hitam, tapi utk special edition kali ni…. kita bertukar wajah jadi comel💖

Tadaaaa! The Holiday Collection dari Kayman Beauty!

Untuk our Holiday Collection, kami feature produk-produk yang membantu korang achieve kulit gebu dan glowing. Sebab tu kami guna term “boing-boing skin” sebab these products kaya dengan ingredients yang akan buat kulit rasa boing-boing!

Kenapa kami keluarkan
Kayman Holiday Collection?

🙋‍♀️Untuk orang yang nak cuba combo dua ni, HMT & SMG. Nak cuba yang besar, takut tak sesuai. So nak cuba yang kecil dulu. HYDRATE & MOISTURIZE.

✈️Untuk orang yang selalu on the go & travel. Susah kan nak bawa besar-besar, so kita bawa size yang comel ni . Dalam handbag pun boleh letak. 

🎁Sangat perfect untuk beri hadiah kepada kawan-kawan. Menggembirakan hati orang yang tersayang dengan set Boing Boing.

✨Flex dekat kawan-kawan😂 sebab ni semua special edition tau. Memang takkan keluarkan lagi dah. 

🎄HOLIDAY EDITION: Golden Cocoon Multi-Element Mask🎄

“Product Kayman paling underrated sekali sebab sekali guna
memang susah dah nak cari sheet mask yang setanding KAYMEM ni. Moisturizing & instant glowing.”

“The best mask ever! Essence dia banyak & pekat.Bangun pagi esok muka toink toink!”

Kali ni #KayMEM datang dalam kotak baru dengan design yang sangat comel!

✨RM 59 untuk 1 kotak/5 keping✨

Boing Boing Skin Kit

🎄BOING-BOING SKIN KIT🎄

Sejak kami keluarkan duo ni, permintaan tak henti-henti. Boleh katakan dua product ni “BESTFRIEND”. Saling melengkapi.

Hydrate dengan HyaluMelon Mist Toner.
Moisturize dengan Skintella Moisturizing Gel.

RESULT? Boing Boing Skin!!

Tahukah anda, kulit yang well hydrated and moisturize boleh buat kulit you susah nak naik jerawat and parut pun cepat hilang?

SEBAB ITULAH….

BOING BOING SKIN

Perfect untuk orang yang ingin kulit yang sihat. 

Dalam #BoingBoingSkin ni you akan dapat;  

☘️30ml Skintella Moisturizing Gel
🍉50ml HyaluMelon Mist Toner

Dengan hanya….

✨RM 89✨

Psst…..

Boing Boing Skin ni limited edition tau, habis je ni, korang kena beli size besar. Size comel ni dah takda.

🎄BOING-BOING COMBO🎄

Nak lebih extra? You rasa kulit you perlukan EXTRA MOISTURE & GLOW

Add on KAYMEM dan boleh jimat…

✨RM 145✨

© Copyright 2021. All rights reserved