KAYMAN-Logo-B-01-1.png

Kadang2 rasa malas nak makeup sebab masa nak remove makeup mesti stress.Dah pakai cleansing oil, renyah dan pedih mata pula😭

Kami faham perasaan you, sebab tulah kami formulate
Skintella Cleansing Sherbet✨

Texture macam ice cream sherbet, soft je bila sapu dekat muka dan tak pedih kan mata pula tu😍

SKINTELLA CLEANSING SHERBET - 1

Antara kelebihan Skintella Cleansing Sherbet:

✅Mencairkan kekotoran berasaskan minyak seperti sunscreen, makeup dan sebum berlebihan sepantas 60 saat
✅Memberi pembersihan menyeluruh pada secara lembut pada kulit
✅Dirumus dengan minyak dan ekstrak tumbuhan yang dipilih dengan teliti untuk menyihatkan kulit
✅Buat kulit lembut dan licin
✅Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
✅Selamat digunakan oleh semua termasuklah ibu mengandung, ibu menyusu & yang sedang TTC.

skintella cleansing sherbet 3 jenis oil
Skintella Cleansing Sherbet star ingredients

JANGAN RISAU!
PRODUK INI SELAMAT DIGUNAKAN,TIDAK MEMPUNYAI BAHAN TERLARANG DAN MEMPUNYAI NOT KKM!

kkm not skintella cleansing sherbet
Skintella Cleansing Sherbet Testimonial
Skintella Cleansing Sherbet Testimonial
Skintella Cleansing Sherbet Testimonial

CARA PENGGUNAAN
SKINTELLA CLEANSING SHERBET

✨BELI SKINTELLA CLEANSING SHERBET SEKARANG! ✨

skintella cleansing sherbet 40g

Order 1 Unit: Skintella Cleansing Sherbet

✅ Skintella Cleansing Sherbet (40g)
✅ FREE Kotak Exclusive

skintella cleansing sherbet mini

NEW: Skintella Cleansing Sherbet Mini

✨LIMITED EDITION DENGAN 3 WANGIAN✨

✅ 1 UNIT Skintella Cleansing Sherbet - Centella (10g)
✅ 1 UNIT Skintella Cleansing Sherbet - Berry (10g)
✅ 1 UNIT Skintella Cleansing Sherbet - Watermelon (10g)
✅ FREE Kotak Exclusive

Beli Skintella Cleansing Sherbet Sekarang!
KAYMAN-Logo-B-01-1.png

Copyright 2022 © Nabella Anuar Group Sdn Bhd
– 201801016654 (1278670-T)