#MeltYourProblem Tanpa Pedih Mata
MAKEUP TANGGAL SEMUDAH ABC

Siang hari busy melayan tetamu... Nak bersihkan mascara kadang tak tertanggal. Bila gosok gosok pedih. so kita ada solusi dia!

skintella cleansing sherbet
Dengan 3 bahan utama Centella Asiatica,
Prickly Pear dan Vitamin C,
Skintella Cleansing Sherbet dapat;
APA KATA MEREKA?
Jom tengok apa kata pengguna Skintella Cleansing Sherbet
Hi saya Diana,
Beta Tester, Skintella Cleansing Sherbet

I nak minta Kayman keluarkan bigger size for #MeltYourProblem Skintella Cleansing Sherbet 🌻🫒🫐Nak satu tub letak kat rumah. Yang launching size tu boleh bawak lalaalala pergi jenjalan. Senang hidup I.

No trace left on the cotton pad. I suka pakai mascara maybelline the falsie push up angle yang warna purple.Kalau micellar I perlukan 3 4 kali + drama bulu mata gugur ada orang rindu konon 🥲. Kalau pakai cleanser oil pun hilang, tapi tak dan nak angkut botol besar tu selalu.

© Copyright 2021. All rights reserved